Seksmonster joeg op prinses Madeleine

Door Redactie
Seksmonster joeg op prinses Madeleine

Met verbijstering heeft de Zweedse koninklijke familie kennisgenomen van een onthullend boek van onderzoeksjournalist Ian Halperin. Daarin wordt onthuld hoe veroordeeld zedendelinquent Jeffrey Epstein op prinses Madeleine aasde, en dat zijn vertrouwelinge jarenlang toegang had tot het paleis.

Een nieuw boek van onderzoeksjournalist Ian Halperin (56) heeft de boel in het doorgaans nuchtere Zweden stevig opgeschud. Halperin is een bekende showbizzreporter die onder meer voor de New York Times werkt. In zijn recent verschenen boek Controversy: Sex, Lies And Dirty Money Bij The World’s Powerful Elite schrijft hij over machtsmisbruik door de allerrijksten der aarde. Daarin ontbreekt ook het verhaal rond miljardair Jeffrey Epstein niet, die vorig jaar in zijn cel zelfmoord zou hebben gepleegd. Hij kon decennialang zijn gang gaan, gedekt door bekende vrienden. Het meest bekende voorbeeld daarvan is de Britse prins Andrew. Hij wordt van meerdere kanten beschuldigd van seksueel verkeer met minderjarige meisjes, maar ontkent in alle toonaarden.

Obsessie

Dat Andrew prominent in het boven-genoemde schandaalboek van Ian Halperin voorkomt, verbaast niemand. Heel anders is dat voor de Zweedse prinses Madeleine (38) die óók prominent in het boek voorkomt! Als het aan Jeffrey Epstein had gelegen, dan had hij de mooie prinses volledig in zijn web gezogen, zo valt in Ians boek te lezen. Epstein ontmoette Madeleine in haar voormalige woonplaats New York, bij een bijeenkomst voor het goede doel die Madeleine met haar moeder koningin Silvia bezocht. Volgens Ian liet Epstein iedereen in zijn omgeving weten dat hij Madeleine de mooiste royal ter wereld vond. ‘Ik wil haar een keer gehad hebben. En geloof me: dat gaat me lukken ook,’ zou hij letterlijk hebben gezegd. Het magazine Svenk Damtidning zocht auteur Ian Halperin op en kreeg van hem nog meer verontrustende details te horen. ‘Hij was geobsedeerd door haar,’ aldus Ian. ‘Hij wilde haar niet alleen op afstand bewonderen. Op een gegeven moment liet hij haar in de gaten houden door zijn medewerkers. Hij heeft die mensen ook stiekem foto’s laten maken. Hij was vooral gek op haar voeten. Helemaal gek. Daar had hij talloze foto’s van.’

Beeld: Getty Images

Lees het hele verhaal in Story. Editie 44 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.