• Royals
  • Liefde

‘Scheidingsverbod voor prins William en Kate!’

Door Redactie
‘Scheidingsverbod voor prins William en Kate!’

Er doen al een tijdje geruchten de ronde dat prins William zijn Kate bedrogen zou hebben met haar goede vriendin Rose Hanbury. En het is niet de eerste keer dat er verhalen over overspel door de prins naar buiten komen. Mocht het huwelijk van William en Kate wankelen, dan mogen de twee echter niet van elkaar scheiden!

Prins William lijkt de perfecte echtgenoot en vader. Maar is hij dat ook? Al een tijdje zingen er immers verhalen rond dat William zijn Kate zou hebben bedrogen met haar goede vriendin Rose Hanbury! De hechte vriendschap tussen Kate en Rose ontstond tien jaar geleden toen ze op loopafstand van elkaar woonden in Norfolk.

De breuk

‘De bekendmaking van hun breuk is slechts een kwestie van tijd.’ Of de geruchten over het huwelijksbedrog op waarheid zijn gebaseerd of niet, feit is dat Kate haar man al eerder aansprak op een te intieme band met een andere vrouw – de steenrijke Amerikaanse Anna Sloan Smith. William en Anna leerden elkaar kennen via gemeenschappelijke vrienden. Richard Kay, royaltyjournalist van de Daily Mirror, vertelde eerder aan Story: ‘Het was onder de vrienden van prins William een publiek geheim dat hij meer dan vriendschappelijke gevoelens voor Anna koesterde. In 2004, toen William was uitgenodigd op het landgoed van Anna’s familie in Tennessee, was hij al samen met Kate, waardoor dat uitstapje toch wel gevoelig lag.'

Lees het hele verhaal in Story. Editie 40 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

‘Scheidingsverbod voor prins William en Kate!’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.