Sarah Ferguson heeft geen uitnodiging voor kroning van Charles

Sarah Ferguson heeft naar eigen zeggen de uitnodiging voor de kroning van koning Charles op 6 mei nog niet op de mat zien ploffen.

Sarah Ferguson

De ex-vrouw van prins Andrew, de broer van Charles, geeft tijdens een vragensessie in New York aan dat ze (nog) geen uitnodiging ontvangen heeft. 

'Ik ben momenteel veel onderweg, dus misschien is de uitnodiging ergens anders heen gestuurd', zegt Ferguson, die op promotietournee is voor haar nieuwste boek dat dinsdag verschijnt.

Theekraampje

Mocht de hertogin van York toch geen uitnodiging ontvangen voor de ceremonie in Westminster Abbey, dan heeft ze al een idee over wat ze dan gaat doen die dag. 'Hoewel ik nog nooit bij een kroning aanwezig ben geweest, dacht ik dat ik het beste aan het begin van de weg naar de kerk een theekraampje met taart en slingers neer kan zetten.'

Boek

Het duurt niet lang meer voordat Sarah haar nieuwe boek A Most Intriguing Lady uitbrengt. De hertogin van York haalde haar Instagrampagina bijna helemaal leeg. De enige berichten die nu nog te zien zijn gaan over haar nieuwe boek. Het boek is een historische roman en is het vervolg op haar in 2021 verschenen debuutroman Her Heart for a Compass. 'Her Heart for a Compass leerde ons om ons hart te volgen. A Most Intriguing Lady gaat over een nieuw begin, mysterie en natuurlijk romantiek', aldus Ferguson.

Prins Andrew

Ferguson schreef de roman in de periode dat haar ex-man prins Andrew onder vuur lag vanwege een misbruikzaak. Ferguson heeft eerder in gesprek met The Times gezegd dat het schrijven haar heeft geholpen om door die periode heen te komen.

Overlijden

Ferguson, die ondanks de scheiding nog altijd een goede band heeft met Andrew, zegt koningin Elisabeth vlak voor haar overlijden een exemplaar van haar nieuwe boek te hebben gegeven. Het is niet bekend of Elizabeth het boek heeft gelezen.

Bron: ANP

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!