• Britse Royals

Samantha Markle haalt opnieuw uit naar halfzus Meghan

Door Redactie
Samantha Markle haalt opnieuw uit naar halfzus Meghan

Het interview dat Meghan Markle gaf tijdens haar bezoek aan Afrika met echtgenoot prins Harry, is ook bekeken door haar halfzus Samantha Markle. En die heeft geen goed woord over voor de hertogin van Sussex, die volgens haar in de tv-special Harry & Meghan: An African Journey behoorlijk schaamteloos was. Dit meldt Inside Edition.

'Het is te gek voor woorden dat iemand die over de hele wereld wordt bijgestaan door peperdure bodyguards, in privé-vliegtuigen vliegt en bovendien miljonair is, het lef heeft om te klagen,' aldus Samantha, die al jaren overhoop ligt met Meghan en zich vaker publiekelijk over haar halfzusje heeft uitgelaten.

Hartaanvallen

Over het feit dat de Britse royal in het interview zei dat bijna niemand aan haar gevraagd heeft hoe het met haar gaat, is Markle evenmin te spreken. 'Hoe verzin je het? Heeft zij mij ooit gevraagd hoe het met me gaat na twee hartaanvallen?' Samantha vindt de kritiek die ze op Meghan heeft niet hard. 'De waarheid zeggen is niet gemeen. Meghan wist precies waar ze aan begon en wat ze voor ogen had. Dat heeft ze uiteindelijk ook gekregen.'

Bron & beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.