• Oranjes

Prinses Laurentien open over haar populaire en TikTokkende dochter Eloise

Door Redactie
Prinses Laurentien open over haar populaire en TikTokkende dochter Eloise

Prinses Laurentien sprak in een interview met LINDA. heel open over de relatie met haar bekende dochter Eloise, haar zoon Claus-Casimir en haar eigen onzekerheden. 

Eloise en zij verschillen vaak nogal van elkaar.

Swingen op TikTok

Dat vertelt de 54-jarige prinses in het interview. Zo vertelt Laurentien uitgebreid over de TikTok-filmpjes van haar dochter. Die plaatst regelmatig video's, waaronder een video waar ook Laurentien en haar man, prins Constantijn, in te zien zijn.

Nare mensen

Van nare reacties daarop trekt Eloise zich niets aan, maar Laurentien, die zegt anders in elkaar te steken, daarentegen wel. "Ik weet hoe naar en vals mensen kunnen zijn."

Onzeker meisje

Zelf was Laurentien vroeger minder zelfverzekerd dan haar dochter Eloise nu is. Daarom probeert ze haar kinderen veel complimenten mee te geven, iets wat ze zelf vroeger maar weinig ervoer. Door het gebrek aan complimenten was Laurentien enorm onzeker.

Kostschool in Schotland

"Met als gevolg dat ik een tijd vreselijk mijn best heb gedaan om die onzekerheid te maskeren, op het krampachtige af." Ook zoon Claus-Casimir komt even aan bod. Hij zit tegenwoordig op een kostschool in Schotland waar ook prins Charles naartoe ging.

Spartaans

Lang stond de school bekend om het spartaanse regime, maar dat is volgens Laurentien niet meer het geval. "Het is zo mooi om mee te maken hoe hij daar bloeit. Echt bijzonder."

Bron: LINDA. Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.