• Royals
  • Britse Royals

Prinses Eugenie gaat de strijd met Meghan Markle aan

Door Redactie
Prinses Eugenie gaat de strijd met Meghan Markle aan

In oktober trouwt prinses Eugenie (28), dochter van de Britse prins Andrew en Sarah Ferguson, met haar grote liefde Jack Brooksbank (31). De bruiloft belooft een enorme happening te worden. Volgens intimi alleen maar om Meghan Markle naar de kroon te steken...

De Britse kranten brachten het als groot nieuws: op de bruiloft van prinses Eugenie en Jack Brooksbank op 12 oktober zal het dochtertje van popster Robbie Williams, de vijfjarige Teddy, bruidsmeisje zijn. Uiteraard zullen Robbie en zijn echtgenote Ayda Field als gasten aantreden. Ook prinses Charlotte, dochter van prins William en hertogin Kate, en Maud Windsor, dochter van lord Freddie Windsor en actrice Sophie Winkleman, zijn bruidsmeisjes. Onder de bruidsjonkers bevindt zich prins George, het zoontje van William en Kate. Er komt ongetwijfeld nog meer ‘opzienbarend’ nieuws naar buiten over de bruiloft van Eugenie, waardoor de verwachtingen hooggespannen worden.

Overtreffen

Intimi beweren dat Eugenie daar ook alles aan doet. Háár huwelijksdag zou die van prins Harry en Meghan Markle op alle fronten moeten overtreffen. Wat daarbij helpt is dat de locatie dezelfde is: de St. George’s Chapel van Windsor Castle. Zo is de vergelijking met Meghans bruiloft nóg gemakkelijker te maken... Eugenie liet het destijds niet merken – ‘Niets kan ons geluk overschaduwen’ – maar ze zou ‘not amused’ zijn geweest toen ze na haar verloving te horen kreeg dat haar geplande trouwdatum in september niet goed uitkwam. Bijna de hele koninklijke familie had voor die dag al andere verplichtingen. Maar de voornaamste reden dat ze haar bruiloft moest uitstellen, was dat Harry en Meghan dan midden in de toer-door-het-land zaten die na hún huwelijksdag in mei was gepland. 

Het hele verhaal lees je in de nieuwste Story. Editie 30 ligt nu in de winkels.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Prinses Eugenie gaat de strijd met Meghan Markle aan

Beeld: ANP