Prinses Eloise houdt zich niet aan coronaregels tijdens rijles

Door Redactie
eloise vroeger

Eloise houdt zich wederom niet aan de coronamaatregelen. De oudste kleindochter van prinses Beatrix had woensdag rijles, maar had daarbij geen mondkapje op. Haar rijinstructeur filmde Eloise achter het stuur.

Tijdens rijlessen is het tegenwoordig verplicht een mondkapje te dragen, besloot het CBR. Vanaf 19 oktober worden zelfs geen rijexamen meer af wanneer er tijdens de lessen geen mondkapje is gedragen. 'Heeel geconcentreerd', schreef de 18-jarige gravin bij de video waarin ze een Tesla bestuurt. Eloise benadrukt later op Instagram wel dat de dure auto niet haar vaste voertuig wordt. 'Ik heb lessen voor een normale auto, ik ging alleen een rondje in de Tesla rijden.'

Geen afstand

Eind september kregen Eloise en goede vriend Robbert Rodenburg al kritiek toen ze een foto van hen samen op Instagram plaatsten. Daarbij hielden de vrienden tijdens een lunch geen afstand, wat voor irritaties zorgde onder haar volgers.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.