• Royals

'Prinses Diana sloeg prins Charles'

Door Redactie
'Prinses Diana sloeg prins Charles'

Het huwelijk tussen wijlen prinses Diana en haar prins Charles was een drama, dat is geen geheim. Toch doen de onthullingen die Sally Bedell Smith doet in een nieuwe biografie over de prins veel stof opwaaien...

Lees ook: Nieuwe biografie onthult schokkende details over huwelijk Charles en Diana

Pesten

De prinses voelde zich eenzaam in het huwelijk van drie personen - Charles was nog altijd gek op ex Camilla - en deed verschillende pogingen om zijn aandacht te trekken. Ze zou zo wanhopig zijn dat ze begon met pesten en treiteren door hem onder meer op zijn hoofd te slaan tijdens het avondgebed voor het slapengaan. Het lukte de prins uiteindelijk om haar in therapie te krijgen, maar daar stopte ze vrij snel mee.

Niet te redden

Zijn huwelijk wist hij met de therapie niet te redden en de vraag was hoe gek hij echt op Diana was. Niet voor niets keerde hij terug in de armen van Camilla na de breuk met Diana. Bovendien was zij hem ook niet trouw en begon ze een relatie met Dodi Al-Fayed. Daar kon ze echter maar kort van genieten: bijna 20 jaar geleden vond het ongeluk plaats in Parijs waar tot op de dag van vandaag nog steeds over gesproken wordt.

Lees het hele verhaal nu in Story.

Beeld: ANP