• Royals

Prinses Charlene deelt foto van tweeling Gabrielle en Jacques

Door Redactie
Prinses Charlene deelt foto van tweeling Gabrielle en Jacques

Prinses Charlene van Monaco heeft een foto gedeeld van haar kinderen, de tweeling Gabriella en Jacques. 'Ze groeien zo snel', schrijft Charlene daarbij op Instagram.

Eigen haar knippen

In de reacties onder de foto vragen mensen zich af of de tweeling 'nog steeds' hun eigen haar knipt. 'Nog geen nieuw kapsel?', vraagt iemand zich af. Een ander: 'Knipt Gabriella nog steeds haar eigen haar?' In september deelde Charlene een foto van de prins en prinses met een volledig verknipt kapsel. Gabriella had haar eigen haar en dat van haar broer Jacques geknipt.

Ernstige huwelijksproblemen

Jacques en Gabriella zijn de enige twee kinderen van Charlene en prins Albert samen. Albert heeft daarnaast twee erkende kinderen uit de periode voor zijn huwelijk met Charlene. Er gaan geruchten over ernstige huwelijksproblemen tussen prins Albert en Charlene. In een recente documentaire, die zelfs De ongelukkige prinses van Monaco heet, wordt niet alleen gesteld dat Charlene nog maar een schim van zichzelf is, maar ook dat haar huwelijk gedoemd is te mislukken vanwege de eeuwenoude Vloek van Monaco...

Onlangs werd op de Duitse televisie de documentaire De ongelukkige prinses van Monaco uitgezonden. De impact van dit programma reikte tot ver buiten de grenzen van onze oosterburen en maakte ook de tongen in andere landen los. Zoals de titel al doet vermoeden, wordt in de documentaire gesteld dat prinses Charlene allesbehalve happy is. Oorzaak? De Vloek van Monaco. Deze vloek, die uit de 14e eeuw stamt, zou dicteren dat geen enkele Grimaldi ooit een gelukkig huwelijk zal hebben. Over hoe deze vloek is ontstaan, doen vele verhalen de ronde.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.