• Oranjes

Prinses Alexia spreekt voor het eerst over opvoeding van ouders

Door Redactie
oranjes tandarts rekening

Prinses Alexia is heel erg te spreken over hoe haar ouders het doen. De middelste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima vindt ze 'echt heel goede ouders', zo zei ze in een online-vraag- en antwoordsessie van YouTuber Enzo Knol, waaraan Alexia en Máxima meededen.

Enzo vroeg Máxima hoe het er achter de schermen aan toe ging in het paleis. De koningin vond toen dat Alexia die vraag beter kon beantwoorden. 'Ik vind, gezien het werk wat mijn moeder altijd doet, dat ze het heel goed doet', begon de 14-jarige prinses.

'Goede ouders'

'Ze moet heel veel tijd besteden aan haar baan natuurlijk maar ze is er altijd en zo niet dan zijn er altijd weer dingen die we samen kunnen doen. Ik breng nog steeds heel veel tijd met haar door en wij allemaal. Ik vind mijn ouders echt heel goede ouders', zo zei Alexia spontaan. Máxima reageerde daar enthousiast op: 'Dit was niet scripted.'

Beetje stress

'Soms is er natuurlijk wel een beetje stress', vervolgde Alexia. 'Maar ik denk dat bij alle ouders dat ze soms betere dagen hebben en soms slechtere dagen maar over het algemeen is het heel gezellig hier.' Dat kon Máxima beamen: 'We kunnen heel erg met elkaar lachen.'

Beeld: Peter Smulders | ANP

Prinses Alexia spreekt voor het eerst over opvoeding van ouders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.