• Liefde
  • Britse Royals

‘Prins Harry zet zijn hele vermogen op het spel voor Meghan’

Door Redactie
‘Prins Harry zet zijn hele vermogen op het spel voor Meghan’

De Britse prins Harry lijkt bijzonder zeker van zijn relatie met actrice Meghan Markle. Hij zet zelfs zijn hele fortuin, zo’n dertig miljoen, op het spel voor zijn verloofde. De twee trouwen op 19 mei namelijk zonder huwelijkse voorwaarden, wat betekent dat áls er ooit een scheiding volgt, Harry al zijn bezittingen eerlijk moet delen met Meghan.

Lees ookEerste beelden van Meghan en Harry-film beloven pure romantiek

Net als William

Dat biecht een vriend van de prins op aan Daily Mail. "Hij gaat voor een huwelijk 'tot de dood ons scheidt', dus is er voor hem geen noodzaak om iets te tekenen." Harry volgt daarmee het voorbeeld van zijn oudere broer William, die eveneens weigerde onder huwelijkse voorwaarden te trouwen met Kate Middleton.

Meghan’s reputatie

Trouwen zonder huwelijkse voorwaarden is behoorlijk ongebruikelijk in koninklijke kringen. Harry kan dan ook rekenen op de nodige kritiek. Er wordt veel gekeken naar de hoge scheidingscijfers van tegenwoordig en tevens naar het verleden van Meghan. Zij scheidde al na twee jaar van haar eerste echtgenoot, de Amerikaanse filmproducer Trevor Engelson. Ze heeft een niet al te goede reputatie, dus.

Tóch enige voorwaarden opgesteld?

Aangezien de dertig miljoen van Harry - tien miljoen pond die hij op zijn dertigste kreeg uit de erfenis van zijn moeder Diana en nog eens twintig miljoen aan overige middelen - onvergelijkbaar is met het vermogen van Meghan, zo’n vier miljoen pond die ze verdiende met haar acteercarrière, wordt gefluisterd dat er achter de schermen wel degelijk een overeenkomst met voorwaarden wordt opgesteld.

Beeld: Hollandse Hoogte

Wil je niets missen? Volg de Story Royalty Facebookpagina dan hier