• Britse Royals

Prins Harry weigert vragen te beantwoorden over familie

Prins Harry en zijn vrouw Meghan hebben dinsdagavond in New York geen enkele reactie gegeven op vragen van journalisten over de aanstaande Netflixdocumentaire. 

Prins Harry

De hertog en hertogin van Sussex negeerden op de rode loper van het Robert F. Kennedy Human Rights-gala het spervuur aan vragen en glimlachten en zwaaiden alleen naar de toegestroomde fotografen.

'Zoveel vragen'

Op videobeelden is te horen dat journalisten Harry onder meer vroegen of hij een boodschap voor zijn familie had. Ook roept iemand hem toe of hij geld boven zijn familie stelt. Daarna mompelde de prins 'zoveel vragen' voordat hij en Meghan van de loper werden begeleid.

Het was het eerste openbare optreden van de Sussexes sinds de trailers voor de documentaire verschenen. Het koppel kreeg op het gala een onderscheiding voor hun werk om racisme tegen te gaan.

Uitspraak prins Harry

In de documentaire, waarvan donderdag de eerste afleveringen online komen, beschuldigen de hertog en hertogin van Sussex het hof van het lekken en fabriceren van nieuws. Prins Harry spreekt in een van de trailers over 'een vies spelletje' dat wordt gespeeld

Niet precies duidelijk

In de trailer wordt niet duidelijk wat daar precies mee wordt bedoeld. Wel worden vergelijkingen gemaakt tussen Harry's vrouw Meghan en zijn moeder prinses Diana, die beide veel media-aandacht kregen als echtgenoten van prinsen.

Bron: ANP 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina! Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.