• Royals

Prins Harry voor de gek gehouden door beste vriend

Door Redactie
Prins Harry voor de gek gehouden door beste vriend

Wanneer je je beste vriend een speech laat geven, kun je weten dat je in de maling genomen wordt. Zélfs als je prins Harry bent. Dat gebeurde dan ook op een receptie zaterdagavond georganiseerd door prins Charles. Charlie van Straubenzee hield zich niet in als het op Harry aankwam.

Een bron vertelt aan Us Weekly: 'Hij beschreef zijn capriolen die in de tabloids stonden en maakte grappen over zijn haarverlies. De hele zaal lag in een deuk.' Voordat Harry zijn wilde haren verloor aan Meghan, stond hij meerdere malen in de bladen met zijn avontuurtjes. 

Meghan

Het ging er iets serieuzer aan toe bij de speech van zijn vrouw Meghan. De hertogin werd zelfs lichtelijk emotioneel toen ze haar moeder Doria bedankte voor alles. 'Ze zei: ’Je bent er altijd voor me geweest tijdens alles wat ik heb meegemaakt.’ Ook ging een dankwoord uit naar prins Charles en Camilla voor het warme welkom in de familie. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Prins Harry voor de gek gehouden door beste vriend

Bron: Telegraaf | Beeld: Robin Utrecht (ANP)