• Royals

Prins Harry spreekt zich uit over aanpak racisme: iedereen moet helpen

Door Redactie
Prins Harry spreekt zich uit over aanpak racisme: iedereen moet helpen

Afgelopen weekend gaf prins Harry een openhartig virtueel interview over racisme. De royal is dan ook vrij duidelijk: 'We spelen allemaal een rol in het helpen verslaan ervan.'

Interview

Harry werd geïnterviewd door Rashad Robinson, voorzitter van het Color of Change initiatief. In een clip is te zien hoe de prins openhartig over het probleem praat. Zo roept de royal iedereen op om te helpen tegen de aanpak van racisme. 

Kern van het probleem 

'Liefdadigheid is cruciaal, maar er is zoveel gebeurd waardoor dit niet het probleem kan oplossen. De problemen bestaan al en zijn te groot', zegt de royal. 'We moeten naar de kern en de bron van het probleem gaan, en het daar daadwerkelijk oplossen. Dit is niet alleen aan de zwarte gemeenschap, het gaat om elk individu op de aarde op dit moment', aldus prins Harry. 

Clip

Op dit moment is er alleen nog maar een sneak peek van het interview te zien, maar binnenkort verschijnt de hele video online. 

Bron: Metro UK  | Beeld: BrunoPress

Prins Harry spreekt zich uit over aanpak racisme: iedereen moet helpen

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.