• Royals
  • Britse Royals

Prins Harry openhartig over het moment dat hij besefte dat Meghan zijn soulmate is

Door Redactie
Prins Harry openhartig over het moment dat hij besefte dat Meghan zijn soulmate is

Prins Harry (37) en Meghan Markle (40) vormen een gelukkig gezin met zoontje Archie (3) en dochtertje Lilibet (1). In een speech voor de Verenigde Naties onthult Harry nu het moment dat hij wist dat zijn vrouw zijn soulmate is. 

Tijdens een van hun reizen naar het Afrikaanse continent kwam het besefmoment voor de hertog van Sussex. 

Evenement

Afgelopen maandag gaf Harry een speech tijdens een evenement van de Verenigde Naties ter ere van de Nelson Mandela-dag in New York. 'Sinds ik op 13-jarige leeftijd Afrika voor het eerst bezocht, heb ik altijd hoop gevonden op het continent', vertelde de hertog van Sussex.

Geliefd continent 

Ook liet hij aan het publiek weten dat het continent zijn 'redding' was en waar hij 'keer op keer vrede en genezing vond'. 'Het is waar ik me het dichtst bij mijn moeder voelde en troost zocht nadat ze stierf', zei de prins. 'En waar ik wist dat ik een soulmate in mijn vrouw had gevonden', aldus Harry. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.