• Royals

Prins Harry heeft een nogal bijzondere obsessie

Door Redactie
Prins Harry heeft een nogal bijzondere obsessie

Sommige mensen zijn geobsedeerd met winkelen, series kijken of postzegels verzamelen. Maar prins Harry biecht een nogal bijzondere fixatie op in de documentaire ter ere van de 70ste verjaardag van zijn vader. Hij is namelijk gek op... lichtschakelaars! 

En dan niet zo zeer met de knoppen zelf, maar met het zorgen dat er niet te veel licht brandt in Kensington Palace. Deze obsessie is volgens de prins ontstaan door zijn eigen vader. Hij vertelt: 'Hij is ook altijd bezig met het uitdoen van overbodige lampen. En nu is dat iets geworden waar ik ook geobsedeerd door ben.'

Prins William

En onder het mom 'it runs in the family' is óók William veel met lampen bezig. 'Ik ken het, ik ben ook obsessief bezig met lichtschakelaars. Het is verschrikkelijk.' Harry's vrouw Meghan wordt eveneens meegesleurd in deze 'dwang', want de prins controleert of ze niet teveel licht aanlaat. Goede reden om wat kaarsjes aan te steken toch, Meghan?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Prins Harry heeft een nogal bijzondere obsessie

Bron: Telegraaf | Beeld: ANP