Prins Harry en Meghan toch uitgenodigd voor kroning Charles

Prins Harry en zijn vrouw Meghan zijn welkom op de kroning van koning Charles.

Meghan en prins Harry

Recent is er een uitnodiging per mail gestuurd, bevestigt een woordvoerder van het koppel aan The Sunday Times. Of de hertog en hertogin van Sussex ook bij de ceremonie begin mei aanwezig zijn, is nog niet bekend.

Nog niet zeker

Harry gaf in januari aan dat hij nog niet weet of hij naar Londen zal komen. Hij stelde toen eerst een gesprek met zijn vader koning Charles en broer prins William te willen.

Spare

De relatie tussen Harry en de rest van de familie stond al op gespannen voet maar dat is verergerd sinds zijn boek Spare uitkwam. Daarin vertelt hij uitgebreid over zijn ervaringen met onder anderen zijn vader en broer prins William.

Liever niet

De Britse royals zitten naar verluidt in ieder geval niet te wachten op een bezoekje van prins Harry (38) aankomende mei. ‘De oudere royals hopen dat hij niet komt,’ klinkt het daags na de lancering van prins Harry’s levensverhaal. ‘Ze zijn nog altijd erg in shock door de inhoud van zijn memoires en hadden niet verwacht dat hij bereid was om zoveel details over hun privéleven te delen. Nu zijn ze bang dat de gesprekken die ze in de toekomst nog met hem zullen voeren ook in een boek terechtkomen. En ze willen zich tijdens de kroning niet constant zorgen maken over elk woord dat ze zeggen. Er zijn al discussies geweest binnen de familie, onder andere tussen prins Edward en prinses Anne, of ze geen manier kunnen vinden om Harry erbuiten te houden.’

Bron: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!