• Royals

Prins Charles kan rekenen op heel wat kritiek na delen kerstkaart: 'Camilla voor altijd in Diana's schaduw'

Door Redactie
Prins Charles kan rekenen op heel wat kritiek na delen kerstkaart: 'Camilla voor altijd in Diana's schaduw'

Sinds het vierde seizoen van The Crown, lijkt de kritiek richting Charles (72) weer op te laaien. Hoewel de serie niet volledig op waarheid is berust, scharen fans scharen zich massaal achter wijlen Lady Di. En dat is te merken aan al het commentaar onder de kerstkaart van de prins.

Na al die jaren lijken volgers van het Britse koninklijk huis nog altijd niet achter de relatie van Charles en Camilla Parker-Bowles (73) te staan. 'Camilla zal voor altijd in Diana's schaduw blijven staan', is onder meer te lezen. Ook noemen fans Diana 'onze koningin' en laten ze weten dat de moeder van prins William en Harry voor altijd in hun hart zit.

Stralen

Toch nemen anderen het ook weer voor Charles op. 'Geweldig om te zien hoe gelukkig ze eruitzien samen. Altijd aan het lachen, vooral Charles', is te lezen. Anderen merken op: 'De manier waarop hij naar haar kijkt ?' en 'Wat we al die tijd al hadden moeten zien.' Hiermee refereert de persoon naar de tijd dat het koppel nog niet samen mocht zijn.

Birkhall

Het portret van de prins en zijn echtgenote werd geschoten bij hun Schotse onderkomen Birkhall. Het koninklijke paar is te zien in een tuin die begroeid is met prachtige bloemen en planten.

Bron: Boulevard | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.