'Prins Andrew hint op nieuwe ontwikkeling die reputatie herstelt'

Prins Andrew zou tegen zijn vrienden hebben gezegd dat er een ontwikkeling op komst is die zijn reputatie gaat herstellen.

Prins Andrew

Dit nieuws schrijft de Daily Mail. Dat zou de komende maand moeten gebeuren. 'Hij zegt dat er binnenkort details openbaar worden gemaakt die het beeld dat mensen over hem hebben zal veranderen', schrijft de Britse tabloid. 'Hij zegt dat dat volgende maand gebeurt.'

Misbruikzaak

De zoon van koningin Elizabeth trof vorig jaar een schikking met Virginia Giuffre, de vrouw die hem van het misbruik beschuldigt. Met het heropenen van de zaak zou hij hopen op excuses vanuit Giuffre, zodat hij mogelijk ook weer koninklijke taken kan oppakken. Zijn officiële functies heeft hij door de beschuldigingen moeten neerleggen.

Heropenen zaak

De Britse krant The Sun meldde vorige week nog dat Andrew zijn zaak over de beschuldigingen van seksueel misbruik aan zijn adres zou willen heropenen. Volgens de Britse krant is de hertog van York momenteel in gesprek met zijn Amerikaanse advocaten Andrew Brettler en Blair Berk. Met het heropenen van de zaak zou hij hopen op excuses vanuit Giuffre, zodat hij mogelijk ook weer koninklijke taken kan oppakken. Zijn koninklijke functies heeft hij rondom de beschuldigingen moeten neerleggen.

Bron: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!