• Royals
  • Britse Royals

Podcast van prins Harry en Meghan Markle nu al een dikke hit

Door Redactie
Podcast van prins Harry en Meghan Markle nu al een dikke hit

De podcast van prins Harry en Meghan Markle scoort goed in het Verenigd Koninkrijk. De eerste aflevering, die dinsdag verscheen, is naar de zevende plek van meest beluisterde podcasts op Spotify gestegen.

De 2020 Archewell Audio Holiday Special schoot aanvankelijk gelijk naar de zeventiende plek, drie plekken lager dan een nieuwe podcast met walvisgeluiden om mensen in slaap te laten vallen. Inmiddels zijn de hertog en hertogin van Sussex de aflevering Deep Sleep Sounds voorbij, die podcast staat nog steeds op de veertiende plaats.

Nederland

In Nederland worden Harry en Meghan een stuk minder aangeklikt op de streamingdienst. De aflevering is niet in de top 200 van meest beluisterde podcasts te vinden. Waar hij dan staat, is niet bekend. Spotify deelt enkel een overzicht van de tweehonderd populairste.

Eerste woordjes Archie

In de eerste aflevering spraken de Sussexes met gasten als Elton John, James Corden en Tyler Perry. Ook zoontje Archie kwam kort voorbij en sprak er zijn eerste woordjes in het openbaar.

Bron: ANP | Beeld: BrunoPress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.