• Royals
  • Liefde

People: Pippa Middleton verwelkomt derde kindje

Door Redactie
People: Pippa Middleton verwelkomt derde kindje

Pippa Middleton is moeder geworden van haar derde kindje. De jongere zus van Catherine, de hertogin van Cambridge, is volgens het Amerikaanse tijdschrift People enkele weken geleden opnieuw bevallen van een meisje.

Net als haar oudere zus beviel Pippa ook in de Lindo-vleugel van het St. Mary's Hospital in Londen. Hier zijn ook de drie kinderen van prins William en zijn vrouw Catherine geboren.

Huwelijk

Pippa en James trouwden in 2017. De multimiljonair vroeg Middleton in de zomer van 2016 ten huwelijk. In 2012 had het koppel kortstondig een relatie, waarna de zus van Kate drie jaar een relatie had met bankier Nico Jackson. Nadat deze relatie eind 2015 ten einde kwam, werden Middleton en Matthews weer steeds vaker samen gezien. Op 16 oktober 2018 beviel Pippa – net als zus Kate in St Mary’s Hospital in Londen – van hun eerste kindje, zoontje Arthur Michael William Matthews.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.