Paleis verwacht Harry en Meghan toch bij kroning Charles

Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan zijn aanwezig bij de kroning van koning Charles.

Harry en Meghan

Buckingham Palace gaat ervan uit dat de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan aanwezig zullen zijn bij de kroning van koning Charles, begin mei. Dat stelt Daily Mail stelt op basis van bronnen die zeggen dat het personeel van het paleis is geïnstrueerd om bij het plannen van de activiteiten rekening te houden met het tweetal.

Medewerkers die de logistiek van de historische dag op zich hebben genomen, zouden opdracht hebben gekregen om de hertog en hertogin van Sussex op te nemen in het dagprogramma voor 6 mei, aldus bronnen tegen de tabloid.

Geen toezeggingen

Officieel zijn er nog geen toezeggingen gedaan over of de in Californië woonachtige jongste zoon van koning Charles en diens vrouw bij de kroning zullen zijn. Een woordvoerder van het stel heeft wel laten weten dat het paar per email is uitgenodigd voor de plechtigheid.

De relatie tussen Harry en de koninklijke familie stond al op gespannen voet, maar dat is verergerd sinds Harry's boek Spare uitkwam. Daarin vertelt hij uitgebreid over zijn ervaringen met onder anderen zijn vader en broer prins William.

Bron: ANP

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!