• Royals
  • Britse Royals

Paar weken vaderschapsverlof voor prins Harry

Door Redactie
Paar weken vaderschapsverlof voor prins Harry

Zijn vrouw Meghan is sinds kort met zwangerschapsverlof, maar ook prins Harry zal een paar weken opnemen. Zo kan hij na de bevalling goed zorgen voor de hertogin en de kleine spruit. Dat laat de persvoorlichter van the Queen weten aan US Weekly.

De 79-jarige Dicki Arbiter legt uit: 'Het past in de moderne tijd. Prins William deed het voor zijn kinderen en Harry gaat het doen zodra zijn kind geboren is. Het is iets wat de oudere generatie niet deed, die gingen gewoon door. Maar de jongere generatie doet het wel. William deed het en Harry zal hem daarin volgen.'

Aantal weken

Hoe lang Harry precies verlof op zal nemen is niet bekend. 'Dat is geheel aan hem. Ik denk dat het niet langer zal duren dan twee of drie weken.' Het zal niet lang mee duren voordat de twee hun royal baby kunnen verwelkomen. Naar verwachting zal de prins of prinses eind april of begin mei ter wereld komen.

Paar weken vaderschapsverlof voor prins Harry

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: ANP