• Britse Royals

Opdringerig gedrag van paparazzi niet getolereerd: Meghan treft schikking

Door Redactie
Opdringerig gedrag van paparazzi niet getolereerd: Meghan treft schikking

Meghan Markle (39) is erg gesteld op haar privacy en dat blijkt nu ook maar weer uit de schikking die ze treft met paparazzi. Dit nadat de actrice en haar gezin ongevraagd werden vastgelegd op de gevoelige plaat op Vancouver Island in Canada

Geen rechtszaak dus, maar volgens de Evening Standard zou Splash News nooít meer foto's van Sussexjes mogen maken. Een woordvoerder legt uit: 'Deze schikking is een helder signaal dat onwettig en opdringerig gedrag van paparazzi niet getolereerd wordt en dat het paar deze zaken serieus neemt - zoals elke familie zou doen.'

Schenden privacy

Volgens Markle gaat het dan ook om een grote schending van haar privacy en het is niet voor niks dat ze de fotograaf werkzaam voor het bedrijf al in september aanklaagde. Zoontje Archie was op dat moment slechts acht maanden oud. Omdat Meghan nooit toestemming had gegeven voor deze foto's, was voor haar de maat vol.

Miskraam

Het afgelopen jaar is sowieso niet makkelijk geweest voor Harry en Meghan. Zo kreeg Markle onder meer een miskraam afgelopen zomer. 'Het vrolijke deuntje stond in schril contrast met mijn gevoel dat er iets niet klopte. Ik wist, terwijl ik mijn eerstgeboren kind vasthield, dat ik mijn tweede aan het verliezen was', vertelde ze destijds.

Bron: Nu.nl | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.