• Royals

Op deze mannen was Kate verliefd vóór William in beeld kwam

Door Redactie
Op deze mannen was Kate verliefd vóór William in beeld kwam

Toen prins William in beeld kwam had Kate haar pijlen al op hem gericht. Maar daarvoor versleet ze twee andere mannen die opvallend genoeg totaal anders lijken dan de man waarmee ze nu getrouwd is.

Lees ook: Het geheim achter het kapsel van hertogin Kate

High school sweetheart

Willem Marx was Kate's liefde op de middelbare school. De knappe Willem is na zijn studie in Oxford aan de slag gegaan als journalist en verdiende een Emmy-nominatie door zijn werk in Irak. Inmiddels woont hij met zijn nieuwe vrouw in New York, maar jaren geleden, toen de twee nog in Wiltshire naar school gingen, liet Kate zijn hart sneller kloppen.

De twee zijn nog altijd goede vrienden gebleven en hebben zelfs nog samen het nachtleven in Londen onveilig gemaakt. Hij was van de partij bij het huwelijk van William en Kate, maar Kate kwam niet opdagen op zijn grote dag...

Benieuwd hoe Willem eruitziet? Je ziet het hier.

Tweede liefde

De relatie met Willem strandde, maar tijdens haar studentenjaren hoeft Kate zich niet lang eenzaam te voelen. Ze vond de liefde bij Rupert Finch. Net als William studeerden zij aan St Andrews University. Kate's moeder wist natuurlijk wel waar ze haar dochter naar school zou sturen, maar toch was Rupert William voor. Rupert studeerde rechten en had net als Kate een upper middle-class achtergrond. Ze deelden een passie voor sport en het buitenleven, maar wisten het samen nog geen jaar vol te houden.

Rupert houdt zijn lippen stijf op elkaar als het gaat om de relatie met Kate en of zij wel of niet aanpapte met William (of William met haar...) tijdens hun relatie. Maar het feit dat hij bijna klaar was met studeren en zij nog niet zorgde kennelijk wel voor het einde van Rupert en Kate. Tóch was hij wel welkom op de Royal Wedding. Wel zo attent.

Rupert is inmiddels getrouwd met Lady Natasha Rufus Isaacs, een Engelse aristocraat.

Op deze mannen was Kate verliefd vóór William in beeld kwam

Beeld: Getty Images, ANP Bron: Daily Mail