• Royalty

Ook Filip en Mathilde blazen jaarlijkse skivakantie af

Door Redactie
Ook Filip en Mathilde blazen jaarlijkse skivakantie af

Het Belgische koningspaar reist dit jaar niet zoals gebruikelijk af naar het Zwitserse skioord Verbier. Filip en Mathilde hebben vanwege de coronacrisis besloten om thuis te blijven, bevestigt een woordvoerder van het paleis aan Het laatste nieuws.

De koning, koningin en hun kinderen Gabriel, Emmanuel en Eléonore staan jaarlijks op de latten in Zwitserland. Traditiegetrouw laat het gezin zich dan ook fotograferen in de sneeuw, vergelijkbaar met de jaarlijkse fotosessie van de Oranjes in Lech. Naar verwachting viert de koninklijke familie wel vakantie in eigen land: in het Château Royal de Ciergnon in de Ardennen.

Oranjes

Ook koning Willem-Alexander en zijn familie gaan dit jaar niet op skivakantie. De Rijksvoorlichtingsdienst bevestigde dinsdag dat de Oranjes hun jaarlijkse uitje naar het Oostenrijkse Lech hebben afgeblazen.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Ook Filip en Mathilde blazen jaarlijkse skivakantie af

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.