• Royals

Ook Charles en Camilla blijven thuis met kerst

Door Redactie
Ook Charles en Camilla blijven thuis met kerst

Ook prins Charles en zijn vrouw Camilla blijven dit jaar thuis met kerst vanwege de coronacrisis. Zij zullen de kerstdagen doorbrengen op Highgrove House, een familiehuis in Gloucestershire, melden Britse media.

Het is wel de verwachting dat zij ergens in de kerstvakantie een keer op bezoek gaan bij koningin Elizabeth en prins Philip. Ook zal Camilla haar familie ergens in de vakantie bezoeken.

Rustige feestdagen

Eerder op de dag werd al bekend dat koningin Elizabeth en prins Philip de kerst dit jaar niet traditiegetrouw op het landgoed Sandringham gaan vieren. Het echtpaar gaat voor 'rustige' feestdagen in Windsor Castle.

Buckingham Palace

Kort voor de kerst komt de koninklijke familie normaal gesproken samen voor een lunch op Buckingham Palace, om daarna te verzamelen in Sandringham. De Britse vorstin verbleef de afgelopen maanden al vooral in Windsor Castle, waar een gezondheidsbubbel rond haar is gevormd.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.