• Liefde
  • Oranjes

Ooggetuigen: ‘Amalia verliefd in New York’

Door Redactie
Ooggetuigen: ‘Amalia verliefd in New York’

Weekblad Story publiceert vandaag foto’s van prinses Amalia (18) die met een onbekende jongeman romantische momenten lijkt te beleven in New York. Op de nationale feestdag Thanksgiving op 25 november bekeek Amalia met hem de zonsondergang vanaf de Brooklyn Bridge.

Hollandse toeristen zagen in het voorbijgaan de prinses met de jongeman. Ooggetuigen vertelden Story nadien dat ze er verliefd bij stonden. Een van de toeristen maakte van een afstandje foto’s, die Story deze week publiceert.

Aandacht

Het viel hen op dat meerdere mensen Amalia fotografeerden. Er waren dan ook veel Nederlanders in de buurt. De prinses leek niet verbaasd dat ze de aandacht trok.

Familietraditie

Over de identiteit van de jongeman is niets bekend. Amalia zou een voorkeur voor Duitse jongens hebben, omdat die galanter zouden zijn dan Nederlanders. Mogelijk is de jongeman van Duitse komaf. Daarmee zou Amalia een familietraditie in ere houden.

New York

De Rijksvoorlichtingsdienst heeft tegenover Story niet ontkend dat Amalia in New York was. In Den Haag gingen gisteren ook al geruchten rond dat de kroonprinses in de Amerikaanse stad verbleef.

De foto’s en het volledige verhaal staan in de nieuwe Story, die vanaf vandaag overal verkrijgbaar is.

Ooggetuigen: ‘Amalia verliefd in New York’

Beeld: RVD

Lees het hele verhaal in Story. Editie 50 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.