Onpopulaire prins Joachim probeert Deense volk te veroveren

Door Redactie
Onpopulaire prins Joachim probeert Deense volk te veroveren

Prins Joachim, de jongste zoon van koningin Margrethe, heeft het door zijn doen en laten verbruid bij de Deense bevolking. En daar zit hij mee. Dus wringt de prins zich in allerlei bochten om de mening over hem te doen omslaan.

Joachim lijkt inmiddels te beseffen hoe belangrijk de liefde en waardering van het Deense volk voor hem zijn en doet er alles aan om het tij te keren.

Hart van het volk terugwinnen

Vorige maand verscheen hij tijdens de Tour de France heel bewust in vrijetijdskleding op het podium, waarmee hij zou willen uitstralen dat hij dicht bij het volk staat. En niet lang daarna stond hij er tijdens een voorstelling die hij bezocht op dat men hem tutoyeerde. Ondenkbaar voor de zesde in lijn van de Deense troonopvolging, maar blijkbaar heeft de prins er veel voor over om weer in de gunst te komen bij de bevolking...

Beeld: Getty Images

Lees het hele verhaal in Story. Editie 34 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.