Ondanks streng koninklijk protocol: rebelse nichtje koning Felipe woont samen met dj

Ondanks streng koninklijk protocol: rebelse nichtje koning Felipe woont samen met dj

Victoria de Marichalar is vijfde in de lijn van de Spaanse troonopvolging, al gedraagt ze zich niet bepaald koninklijk. Het nichtje van koning Felipe heeft een relatie met een dj, maakt naam als influencer en lapte tijdens corona de regels aan haar laars.

Influencer Victoria

Nederland heeft gravinfluencer Eloise, Spanje heeft Victoria de Marichalar. De 21-jarige kleindochter van oud-koning Juan Carlos gooit hoge ogen op de rode loper van belangrijke events in haar geboorteland en sierde onlangs de cover van de Spaanse Elle. Op die coverfoto draagt ze een stierenvechtersoutfit, wat ongetwijfeld een knipoog is naar de favoriete traditie van haar opa.

Tweede vader

Dat deze opa de afgelopen jaren in opspraak kwam door buitenechtelijke escapades en vermeende witwasserij en belastingontduiking, heeft de band met Victoria niet beïnvloed. Eerder noemde ze hem haar ‘tweede vader’ en haar ‘meest favoriete persoon op aarde’. Een van de tatoeages die Victoria heeft, is een afbeelding van de laatste boot waarmee Juan Carlos zeilde voordat hij in 2020 in ballingschap naar Abu Dhabi ging. 

Beeld: Brunopress

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 19 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.