• Royals
  • Liefde

‘Nog steeds oorlog tussen prinsessen Charlène en Caroline’

Door Redactie
‘Nog steeds oorlog tussen prinsessen Charlène en Caroline’

Werd er voorgaande jaren nog een reden gegeven voor de afwezigheid van prinses Charlène op het Rozenbal in Monte Carlo, nu doet men er het zwijgen toe. De bevolking van Monaco denkt echter allang te weten waarom Charlène niet naar Caroline’s bal komt: de schoonzusjes kunnen niet door één deur!

Ze deed haar best om te stralen als vanouds, maar prinses Caroline zag er op het recente Rozenbal in Monte Carlo triest uit. Ze moest voor het eerst haar opwachting maken zonder haar dierbare vriend Karl Lagerfeld aan haar zijde. Voorgaande jaren organiseerde Caroline het bal samen met de couturier, die op 19 februari overleed. De prinses, die zichtbaar gebukt ging onder Karls afwezigheid, werd nu vergezeld door haar broer prins Albert, die zijn uiterste best deed haar toch nog van de avond te laten genieten. Ook Caroline’s kinderen Andrea, Pierre, Charlotte en Alexandra waren er met hun partners. Maar Alberts echtgenote prinses Charlène was afwezig. En dat viel op. Het Rozenbal en het Rode Kruis Bal zijn de twee grootste jaarlijkse (liefdadigheids)evenementen in Monaco waarop iedereen die er maar iets toe doet gezien wil worden. Charlène is wel altijd present op het Rode Kruis Bal, dat ze traditiegetrouw opent met een romantische dans met haar echtgenoot. Maar op het Rozenbal schittert zij al jaren door afwezigheid.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 15 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

‘Nog steeds oorlog tussen prinsessen Charlène en Caroline’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP