• Liefde

Nóg meer afstand tussen Harry en William

Door Redactie
Nóg meer afstand tussen Harry en William

Toen prins Harry en zijn echtgenote Meghan een paar maanden geleden vertrokken uit Kensington Palace, vermoedde men dat dit het begin was van een nog grotere verwijdering tussen Harry en broer William. Die is er inderdaad gekomen...

Berichten in de Britse media dat prins Harry en zijn echtgenote Meghan het niet goed konden vinden met prins William en diens vrouw Kate, leken veel méér dan geruchten toen koningin Elizabeth Harry en Meghan toestemming gaf om hun eigen huishouding te gaan voeren en Kensington Palace – waar William en Kate wonen – te verlaten. Toch leken de echtparen zich in hun gezamenlijke goede doelen juist te vinden; Harry en Meghan en William en Kate bestuurden met z’n vieren de charitatieve stichting de Royal Foundation. Maar nu stappen Harry en Meghan daaruit! De Royal Foundation werd in 2009 opgericht door William en Harry. De broers, die altijd erg close waren, wilden zich samen inzetten voor de goede doelen die zij het belangrijkst vonden. Met Kate erbij vormden ze een hechte drie-eenheid. Maar alles veranderde toen de Amerikaanse actrice Meghan Markle op het toneel verscheen. Zij wilde haar eigen pad bewandelen en haar eigen goede doelen steunen.

Dit artikel komt uit Story. Editie 26 ligt nu in de winkel of lees je verder via Blendle

Nóg meer afstand tussen Harry en William

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP