• Royals

Nieuw kapsel voor prins Harry? ‘Harry draagt tegenwoordig een staart’

Door Redactie
Nieuw kapsel voor prins Harry? ‘Harry draagt tegenwoordig een staart’

Misschíen is het een fantastische prank van acteur Rob Lowe, maar misschien heeft prins Harry wel echt het ultieme coronakapsel. Rob Lowe beweert namelijk dat de prins tegenwoordig door het leven gaat met een paardenstaart. 

En Rob kan het weten, want hij is de buurman van Meghan Markle en Harry. Dat betekent niet dat Meghan om de haverklap aanbelt voor een kopje suiker of dat ze regelmatig een afternoon tea houden. Integendeel.

‘Misschien wel een scoop’

‘Hij is nogal een kluizenaar’, vertelt Rob in de talkshow van James Corden. ‘Hem zien in de buurt is een beetje alsof je het monster van Loch Ness spot. Ik heb hem eíndelijk gezien toen hij in zijn auto voorbijreed.’ De acteur kan het niet laten om te vertellen dat hij ‘misschien wel een scoop heeft’.

Koninklijke paardenstaart

Want wat blijkt: de roodharige hoogheid rockt tegenwoordig een paardenstaart. ‘Het was heel, heel snel’, zegt Rob. ‘Dus pin me er niet op vast, maar het leek erop dat hij een paardenstaart draagt. Ik zeg het alleen maar. Voor mij leek het alsof zijn haar heel lang is geworden en hij het heel strak naar achteren droeg, in, daar ga ik vanuit, een paardenstaart.’

‘Zeker prins Harry’

Corden reageert sceptisch op de wonderlijke observatie van de acteur. Had hij niet iemand anders aangezien voor Harry? ‘Oh nee, hij was het zeker’, reageert Rob. ‘Ik ben hem eerlijk gezegd naar het huis gevolgd om te zien of de auto daar naartoe ging.’ De kans dat Rob misschien een beveiliger aan zag voor Harry, lijkt ons groter dan dat de prins daadwerkelijk voor een hippie-coupe gaat. 

Door: VIVA | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.