• Oranjes

Nieuw hoofdstuk voor gravin Eloise: 'Ik ben verhuisd'

Door Redactie
Nieuw hoofdstuk voor gravin Eloise: 'Ik ben verhuisd'

Eloise van Oranje is verhuisd. Dat vertelt zij op Instagram. Bij haar bericht plaatst zij een icoontje van een huis. 'Heel dramatisch, maar het voelt als een nieuw hoofdstuk. ik heb heel veel zin om van alles erover te delen met jullie. ik kan ook niet wachten om op mijn nieuwe plekje te wonen', aldus Eloise.

Waar het nieuwe huis staat, laat ze niet weten. Wel meldt de gravin dat zij haar oude bed en matras wil verkopen. Wie interesse heeft, kan zich melden bij haar oude adres in Amsterdam. Eloise voegt eraan toe dat zij bed en matras 'voor goedkoop' van de hand wil doen.

Tekst gaat verder na de post.

Amalia

De dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien is niet de enige Oranje die deze zomer verhuist. Ook Amalia, de prinses van Oranje, verkast deze zomer naar Amsterdam vanwege haar studie. Zij liet recentelijk weten heel blij te zijn dat zij ondanks de woningcrisis toch woonruimte in de hoofdstad heeft kunnen vinden.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.