Nieuw gezinsgeluk voor Märtha Louise na familiedrama

Door Redactie
Nieuw gezinsgeluk voor Märtha Louise na familiedrama

Na het overlijden van hun vader Ari Behn, nu twee jaar geleden, waren de dochters van prinses Märtha Louise (50) ontroostbaar. Märtha Louise was al enkele jaren van Ari gescheiden, maar onderhield een goed contact met hem. 

Ook nadat ze verliefd werd op sjamaan Durek Verrett (47). Maud (18), Leah (16) en Emma (13) waren vaak bij hun vader en adoreerden hem. Nadat Ari, die al zijn hele leven kampte met depressies, zichzelf van het leven beroofde, zette Märtha Louise haar relatie met Durek op een laag pitje om er voor haar dochters te zijn. Op zijn beurt steunde Durek zijn stiefdochters waar hij kon en inmiddels heeft hij zich ontpopt tot een echte vaderfiguur. De band is inmiddels zo hecht, dat de Noorse prinses met haar kinderen naar Amerika toog, waar Durek een prachtige villa bezit in Los Angeles. Een uniek moment voor Märtha Louise – voor het eerst sinds haar relatie met Durek heeft ze een foto gedeeld van haar nieuwe liefde en haar dochters – en Durek, die geëmotioneerd laat weten: ‘Ik hou van ons gezin!’ Het lijkt slechts een kwestie van tijd dat het stel hun bruiloft gaat plannen. Durek heeft officieel toestemming aan koning Harald gevraagd, en gekregen! En het is niet onwaarschijnlijk dat de prinses daarna met haar kroost naar The States verhuist, een wens die ze eerder al uitsprak.

Beeld: Brunopress

Lees het hele verhaal in Story. Editie 11 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.