• Britse Royals

Neefje Meghan: 'Ik schaam me voor mijn familie'

Door Redactie
Neefje Meghan: 'Ik schaam me voor mijn familie'

De familie van Meghan komt maar wat graag in het nieuws. Meestal om de hertogin in een kwaad daglicht te zetten, maar deze keer is het iemand die het voor haar opneemt. 

Het neefje van Meghan is namelijk maar wat teleurgesteld in bepaalde uitspraak van zijn familie. Tyler Dooley vertelt in een interview aan The Times: 'Al zolang ik me kan herinneren kijk ik op naar Meghan. Ze was altijd zo lief en geniet volop van het leven.' Zoet!

Schamen

Hij schaamt zich dan ook voor de dingen die gezegd zijn door onder andere Thomas en Samantha Markle. 'Wat er nu allemaal gaande is met mijn familie is gewoon verschrikkelijk. Ik schaam me ervoor dat ik familie heb die zo over mijn tante praten. Zoiets zou helemaal niet gepubliceerd mogen worden. Iedere keer weer krijgen ze de mogelijkheid hun haat te uiten en ik ben er klaar mee. Het is zo negatief.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Neefje Meghan: 'Ik schaam me voor mijn familie'

Bron: Telegraaf | Beeld: ANP