Nederlander Sander danst met prinses Delphine: 'We klikken hard'

Door Redactie
Nederlander Sander danst met prinses Delphine: 'We klikken hard'

De Belgische prinses Delphine danst in de Vlaamse versie van Dancing with the Stars op de Vlaamse zender Play4 met de Nederlandse danser Sander Bos. De 31-jarige professional en de prinses hebben een goede klik met elkaar, zegt Bos over de samenwerking met de 53-jarige royal.

'Delphine en ik klikken ontzettend hard: het is gewoonweg erg fijn dit avontuur met haar aan te gaan', laat Bos weten aan ANP. 'Ze werkt heel hard op de dansvloer, en is bovendien nog eens heel erg leuk. Dankzij haar geweldige humor gaan we met een grote glimlach de wedstrijd in.' Dat de prinses met haar deelname aandacht vraagt voor het goede doel, ziet de danser terug in haar motivatie. 'Haar engagement voor Make-A-Wish geeft haar ook dat extra duwtje in de rug. Dat Delphine een ontzettend leuke warme en bijzondere vrouw is, zal je ook weerspiegeld zien in onze partnering. Ze vormt zelfs de inspiratiebron voor de dansen die ik bedenk voor ons samen en dat is fantastisch voor mij als choreograaf en danspartner.'

Derde keer

Het is de derde keer dat Bos als professionele danspartner te zien is in het Vlaamse dansprogramma. In eerdere seizoenen danste hij met voormalig atlete Élodie Ouédraogo en met actrice Ann Pira.

Eerste koninklijke deelname

Dinsdag werd bekend dat prinses Delphine, de halfzus van de Belgische koning Filip, dit jaar meedoet aan Dancing with the stars. Het is de eerste keer dat iemand van het Belgische koninklijk huis meedoet aan een dergelijk tv-programma. De uitzendingen zijn dit najaar nog te zien.

Beeld: Brunopress | ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.