Moet Harry van Meghan zijn vrienden afzweren?

Door Redactie
Harry en Meghan

Vóór zijn huwelijk met Meghan Markle had prins Harry een hechte vriendenkring, die veel voor hem betekende. Die groep lijkt echter flink uitgedund; volgens bronnen door toedoen van Meghan. Nu zou zelfs Harry’s allerbeste maatje daar slachtoffer van zijn geworden...

Meghan zelf zou haar vriendinnenclub al vóór haar huwelijk drastisch hebben uitgedund. Daartoe besloot ze nadat Ninaki Priddy, een hartsvriendin die ze al sinds haar tweede kende, in de Britse Daily Mail een boekje opendeed over de huidige hertogin van Sussex. ‘Ze is helemaal niet zo onschuldig als iedereen denkt. Achter die lieve lach gaat een berekenende, koude vrouw schuil. Hoe meer succes Meghan als Suits-actrice kreeg, hoe afstandelijker ze werd. Jarenlange vriendschappen werden plotseling door haar verbroken. De een na de ander werd op kille wijze door haar afgeserveerd. Uiteindelijk was ik ook aan de beurt.’ Volgens insiders had Meghan vanaf dat moment geen idee meer wie ze nog kon vertrouwen, en besloot ze haar vriendenkring tot een minimum te beperken. Vervolgens zou ze hetzelfde van Harry hebben geëist. ‘Meghan wil zorgen dat Harry niet aan verleidingen wordt blootgesteld. Zeker niet nu ze een gezin gaan stichten,’ aldus een insider. En Tom Inskip, Harry’s bloedgabber, zou daar het slachtoffer van zijn geworden. Magazine Tatler bericht nu echter dat niet een ‘slechte invloed’ de reden zou zijn waarom Harry afstand van maatje Tom heeft genomen. Volgens het magazine was Tom faliekant tegen de echtverbintenis van de twee en heeft Harry het contact dáárom verbroken. Het paleis, dat doorgaans slechts in enkele gevallen reageert op publicaties over de Britse koninklijke familie, heeft dit verhaal afgedaan als ‘totaal onwaar’. 

Dit artikel komt uit Story. Editie 14 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP

 Moet Harry van Meghan zijn vrienden afzweren?