• Royals

Michelle Obama hoopt op verzoening tussen Harry en familie

Door Redactie
Michelle Obama hoopt op verzoening tussen Harry en familie

De breuk tussen de Britse Harry en Meghan is een feit. Dat maakt het er tussen de twee en de Britse koninklijke familie er niet makkelijker op. 

Een vriendin van de familie hoopt vurig dat het weer snel bijgelegd wordt, want je familie is het allerbelangrijkste volgens haar.

Liefde

We hebben het over Michelle Obama. Dat zei de voormalige First Lady in reactie op het veelbesproken interview van de Sussexes met Oprah Winfrey.

'Als ik denk aan wat ze doormaken dan denk ik aan hoe belangrijk familie is en bid ik dat er vergiffenis, opheldering en liefde komt om het op den duur op te kunnen lossen', zei Obama tegen Access Hollywood. 'Omdat er niets belangrijker is dan familie.'

Huidskleur

In het interview dat vorige week werd uitgezonden spraken Harry en Meghan openhartig over hun beslissing om een stap terug te doen binnen het Britse koningshuis. Hun uitspraken over onder meer zorgen binnen de paleismuren over de huidskleur van hun zoontje Archie veroorzaakten een hoop beroering.

Racisme

Koningin Elizabeth liet in een verklaring na het interview weten dat ze de aantijgingen van racisme zorgwekkend vond. Hoewel er volgens haar een verschil van mening kan zijn over sommige herinneringen worden ze zeer serieus genomen en zullen ze privé door de familie worden besproken.

Prins William ontkende tijdens een werkbezoek dat zijn familie racistisch is en vertelde dat hij van plan was om met zijn broer te praten over het interview.

Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.