• Britse Royals

Meghan sluit deelname aan realityshow uit: 'Maar ik vind het wel heel leuk'

Meghan

Meghan, de hertogin van Sussex, zal niet meedoen aan een realityserie. De vrouw van prins Harry sluit een deelname aan The Real Housewives of Beverly Hills dan ook uit.

Meghan sprak in de dinsdag verschenen laatste aflevering van haar podcast Archetypes met talkshowhost Andy Cohen, de bedenker van de serie over rijke huisvrouwen.

Meghan als nieuw castlid

Cohen vertelde haar dat veel fans van de realityserie hoopten op Meghan als nieuw castlid omdat ze in Californië woont en samen met haar man een stap terug heeft gedaan binnen het Britse koningshuis.

'Geen realityshow'

De hertogin reageerde lachend en zei dat 'nooit' eerder te hebben gehoord. 'Er komt geen realityshow, maar ik vind het wel heel leuk', zei ze later.

Documentaireserie

Mensen die Meghan wat beter willen leren kennen, krijgen die kans wel met de eerder aangekondigde documentaireserie op Netflix. Volgens Amerikaanse media is die vanaf 8 december te zien. De streamingdienst heeft de releasedatum nog niet officieel bekendgemaakt. De serie zou Chapters gaan heten, maar bronnen zeggen tegen de website dat het koppel een andere titel heeft gekozen. Harry en Meghan tekenden in 2020 een contract bij Netflix voor meerdere projecten. Voor de documentaire zijn de twee gevolgd tijdens hun leven in Californië.

The Crown gooit roet in het eten

Aanvankelijk werd de docuserie in december op de streamingdienst verwacht, maar Netflix besloot de releasedatum uit te stellen na veel kritiek op het nieuwe seizoen van The Crown. Zo vond voormalig premier van het Verenigd Koninkrijk John Major de nieuwe reeks 'een hoop onzin' en Dame Judi Dench liet weten de verhaallijnen in het nieuwe seizoen van The Crown 'gruwelijk onjuist' te vinden. Netflix benadrukte meerdere keren dat The Crown een 'fictionele dramatisering' van de Britse koninklijke familie is. In de tien nieuwe afleveringen komen de jaren 90 aan bod, als prins Charles en prinses Diana uit elkaar gaan.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.