• Britse Royals

Meghan Markle pompt privégeld in 'super lattes'

Door Redactie
Meghan Markle pompt privégeld in 'super lattes'

Meghan Markle, hertogin van Sussex, heeft haar eerste stappen gezet als investeerder. Ze gaat geld stoppen in zogenoemde super lattes.

De echtgenote van prins Harry steekt geld in Clevr Blends, een Amerikaanse start-up die naar eigen zeggen achter 's werelds eerste oploslatte op basis van havermelk zit.

Bedrag met flink wat nullen?

Een woordvoerder van Meghan bevestigde tegenover People dat de hertogin een "particuliere investering" heeft gedaan, maar vertelde niet om welk bedrag het gaat.

Passie

Met de investering wil Meghan "een gepassioneerde vrouwelijke ondernemer" steunen, aldus de hertogin over Hannah Mendoza. Meghan zegt "trots" te zijn te kunnen investeren in Hannah en haar bedrijf, dat een deel van de winst schenkt aan goede doelen en recycling hoog in het vaandel heeft.

Minder stress

"Ik geloof in haar en haar bedrijf." De hertogin is verslingerd aan de drankjes van Clevr Blends, die volgens het bedrijf bol staan van "magische planten om stress te beheersen".

Net als Oprah

Daarin staat de vrouw van prins Harry niet alleen, ook Oprah Winfrey is al verslingerd aan de oploslattes. 'Op Eerste Kerstdag stuurde mijn buurvrouw M mij... een mand met lekkernijen', schreef de talkshowkoningin op Instagram bij een video waarin ze een 'gouden super latte' van Clevr Blends maakt.

'Mijn nieuwe lievelingsdrankje voor de ochtend en avond.'

Bron: People Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.