• Royals
  • Britse Royals

Meghan Markle neemt drastisch besluit voor toekomst met prins Harry

Door Redactie
Meghan Markle neemt drastisch besluit voor toekomst met prins Harry

Meghan Markle is niet bepaald de meest ideale potentiële prinses. De Hollywoodactrice had schaarse scènes in series en runt een lifestyleblog waarop ze haar ongezouten mening deelt. Maar de brunette gooit haar leven volledig om voor prins Harry.

Lees ook: Halfzus Meghan Markle schrijft openhartig boek

Drastisch besluit

Als je een toekomst wilt met een royal, zul je jouw leven volledig moeten aanpassen. Dat weet ook Meghan. Het lijkt er sterk op dat de actrice heeft besloten dat prins Harry de ware is. Meghan heeft een drastisch besluit genomen met oog op de toekomst. De vriendin van prins Harry stopt met haar lifestyleblog The Tig.

Afscheid

Ze was drie jaar lang eigenaar van de website waarop ze regelmatig schreef. "Nadat ik samen met jullie bijna drie jaar lang dit prachtige avontuur heb beleefd, is de tijd gekomen om afscheid te nemen van The Tig. Wat startte als een project dat is ontstaan vanuit passie, ontwikkelde zich tot een geweldige gemeenschap vol met inspiratie, plezier en frivoliteit", schrijft ze op haar site. 

Huwelijksbootje

Dit grote besluit van Meghan voedt de geruchten dat ze binnenkort in het huwelijksbootje stapt met prins Harry. Deze maand starten nieuwe opnames van de serie Suits waarin zij speelt, maar naar verluidt heeft de actrice gevraagd om haar eruit te schrijven zodat ze zich kan focussen op de relatie met de prins. 

Beeld: ANP