• Britse Royals

Meghan Markle gaat met zwangerschapsverlof

Door Redactie
Meghan Markle gaat met zwangerschapsverlof

Tot voor kort bracht Meghan Markle nog werkbezoeken, maar deze afspraken lijken nu verleden tijd. De hertogin heeft namelijk geen officiële verplichtingen meer staan in haar agenda, dus alles wijst erop dat de vrouw van prins Harry nu eíndelijk met zwangerschapsverlof gaat.

En met nog maar net iets meer dan een maand op de teller, gaat ook Meghan nu haar rust nemen. De hertogin is naar alle waarschijnlijkheid half/eind april uitgerekend. Tóch kan Markle nog niet helemaal genieten van haar vrije tijd. Een insider vertelt: 'Ze heeft nog wel afspraken gepland die zich niet voor de camera’s afspelen. Het publieke gedeelte van haar job is echter wel afgelopen.’

Geslacht

Of de eerste spruit van Harry en Meghan, die dit voorjaar geboren moet worden, een jongen of een meisje is, is nog geheim. Gefluisterd wordt dat de hertogin van Sussex in verwachting is van een zoon, dat zou ze tijdens haar luxe babyshower in New York aan haar vriendinnen hebben verteld.

Meghan Markle gaat met zwangerschapsverlof

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: AD | Beeld: ANP