• Britse Royals

Meghan liegt volgens halfzus Samantha in Oprah-interview

Door Redactie
Meghan liegt volgens halfzus Samantha in Oprah-interview

De hele wereld heeft een mening over het spraakmakende interview dat Oprah Winfrey met Meghan Markle en prins Harry had. Dus ook Meghans halfzus Samantha.

Volgens haar liegt de vrouw van de Britse prins.

Des duivels

De zussen zijn al jaren gebrouilleerd, maar Samantha Markle is toch des duivels dat Meghan zichzelf als een enig kind omschreef in het gesprek. In het Australische radioprogramma Fifi, Fev and Nick zei Samantha maandag dat ze medelijden heeft met prins Harry.

Weg bij vrienden

'Ze heeft hem bij zijn familie weggehaald, bij zijn vrienden, bij het leven dat hij kende. Hij doet me denken aan die ontvoeringslachtoffers die uiteindelijk gaan geloven dat ze verliefd zijn op hun kidnapper', aldus de halfzus, refererend aan het Stockholmsyndroom.

Leugens

In de uitzending stelde Meghan dat ze haar halfzus al negentien jaar niet heeft gezien, maar Samantha zegt foto's van de oud-actrice te hebben van toen die bij haar buluitreiking in 2008 was. Ook beweerde ze dat Meghan loog toen ze aan Oprah vertelde dat ze weinig wist van het koningshuis en nooit iets heeft opgezocht over Harry.

Zelfde parfum als Diana

'Er zijn verschillende foto's van haar voor Buckingham Palace. En ze was groot fan van Diana', zei Samantha over de moeder van Harry. 'Ze heeft Diana uitgebreid bestudeerd: haar kleding, maar lichaamstaal, ze zorgde er zelfs voor dat ze de favoriete parfum van Diana droeg op haar eerste date met Harry. Probeer mij niet wijs te maken dat mijn zus geen idee had wie Harry was.'

Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.