• Britse Royals

Meghan hoopt dat dochter Lilibet meer in het leven wil dan er mooi uitzien

Door Redactie
Meghan hoopt dat dochter Lilibet meer in het leven wil dan er mooi uitzien

Meghan hoopt dat haar dochter Lilibet meer uit het leven wil halen dan er goed uitzien, vertelt ze in haar podcast Archetypes. Meghan verwijst naar haar tijd als 'koffermeisje' bij het tv-programma Deal or No Deal. Hoewel ze dankbaar is dat ze het werk kon doen, zegt ze dat het haar niet goed liet voelen. Ze hoopt dat haar dochter zich laat kenmerken door haar brein, in plaats van haar uiterlijk.

Meghan legt in haar podcast uit dat ze stopte bij Deal or No Deal omdat het haar deed voelen 'alsof ze niet slim was.' Het programma legde nadruk op dat ze er goed uitzag, wat haar niet beviel. 'Ik vond het niet leuk om een uiterlijk zonder inhoud te zijn', vertelt ze. Ze hoopt dat Lilibet later meer uit haar leven wil halen. 'Ik wil dat ze slim wil zijn en daar trots op wil zijn.' Meghan verscheen in 2006 en 2007 in 34 afleveringen van Deal or No Deal.

Overlijden koningin Elizabeth 

Meghan lanceerde de Spotify-podcast in augustus en kwam bij die streamingdienst gelijk wereldwijd op de nummer één-positie terecht, maar ze stopte na drie afleveringen toen koningin Elizabeth overleed. In de eerste aflevering van Archetypes sprak Meghan uitgebreid met Serena Williams over het stoppen met tennis, en in de tweede aflevering was Mariah Carey te gast om het te hebben over het label 'diva' dat ze vaak opgeplakt krijgt.

Koning Charles verbiedt podcast 

Eerder werd bekend dat koning Charles III alles op alles probeert te zetten om Meghan Markle haar podcast Archetypes uit de lucht te krijgen. 'De koning is op de hoogte van Meghans podcast, met het vooruitzicht dat een nieuwe aflevering het eerste interview kan zijn dat een van de koninklijke familieleden doet na het overlijden van de koningin', vertelt een ingewijde RadarOnline. 'Het is wel het laatste waar de koning nu aan moet denken, maar vergis je niet, dit is een serieus probleem. De koning wil niet dat de hertogin van Sussex ook maar iets bespreekt over de interacties van de familie en de gebeurtenissen rondom dit sombere moment.' Meghan heeft zich klaarblijkelijk aan het dringende verzoek gehouden. 

Bron: ANP | Beeld: Getty Images

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.