• Royals
  • Britse Royals

Meghan en Harry zullen naar dít 'stulpje' verhuizen nu ze getrouwd zijn

Meghan en Harry zullen naar dít 'stulpje' verhuizen nu ze getrouwd zijn

Nu het stel officieel getrouwd is, wordt het ook tijd voor een eigen optrekje. Momenteel verblijven ze dat op Nottingham Cottage, een schattig huis met twee slaapkamers aan de rand van Kensington Palace. Leuk detail: waar ze nu wonen is slechts een paar stappen verwijderd van waar Kate en William wonen. Maar de kans is groot dat de twee deze plek inruilen voor iets groters. 

Want zodra ze kinderen hebben, is er zeer waarschijnlijk behoefte aan meer kamers en dus een ander huis. Hoewel er geen bevestiging is van waar ze zullen verblijven, gaan er speculaties dat ze parttime naar Luckington Court zouden kunnen verhuizen, een miljoenenboerderij op het platteland bij Highgrove House. Harry bracht hier een groot deel van zijn jeugd door, en het ging op mysterieuze wijze uit de markt nadat Harry en Meghan hun verloving hadden aangekondigd. 

Kensington Palace

Een andere optie is dat de newlyweds gewoon op Kensington Palace blijven en verhuizen naar Appartement 1, een enorm appartement met 21 kamers dat toevallig pal naast Kate en William ligt (en momenteel wordt gerenoveerd). Als laatste gaat er nog een verslag de ronde waarin wordt gezegd dat koningin Elizabeth II het echtpaar een landhuis zal schenken op haar landgoed Sandringham in Norfolk: York Cottage, dat super dicht bij Will en Kate's landhuis Anmer Hall ligt.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Meghan en Harry zullen naar dít 'stulpje' verhuizen nu ze getrouwd zijn

Bron: Cosmopolitan US | Beeld: Jane Barlow (Hollandse Hoogte)