• Liefde
  • Britse Royals

Meghan en Harry vieren nieuwe mijlpaal voor dochter Lilibet

Door Redactie
Meghan en Harry vieren nieuwe mijlpaal voor dochter Lilibet

De dochter van de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan heeft met het zetten van haar eerste stappen een nieuwe mijlpaal in haar nog jonge leven bereikt. Lilibet is nu een jaar en vier maanden en is onlangs begonnen met lopen, vertelt Meghan.

Dit vertelt de hertogin in de dinsdag verschenen aflevering van haar podcast Archetypes tegen actrice Pamela Adlon.

Routine

Ook ging Meghan in op hun routine in de ochtend. 'Altijd opstaan met Lili, haar naar beneden krijgen. Een half uur later is Archie wakker. Ik begin met zijn lunchtrommel voordat hij wakker is terwijl ik haar bij me heb, haar een beetje laten knabbelen. En mijn man helpt me dan hem naar beneden te krijgen.'

Ontbijt maken

Ook wil ze elke dag zelf het ontbijt maken voor Lilibet en Archie (3). 'Ik hou er gewoon van', zegt ze. 'Het voelt als de beste manier om de ochtend te starten.' Maar, voegt ze eraan toe: 'Het wordt vast allemaal hectischer als ze ouder worden.'

Lilibet

Meghan vertelde onlangs ook al over haar dochter Lilibet tijdens haar podcast. Toen liet ze weten dat ze hoopte dat haar kleine meisje later meer uit het leven wil halen dan er goed uitzien. Meghan verwees daarmee naar haar tijd als 'koffermeisje' bij het tv-programma Deal or No Deal. Hoewel ze dankbaar is dat ze het werk kon doen, zegt ze dat het haar niet goed liet voelen. Ze hoopt dat haar dochter zich laat kenmerken door haar brein, in plaats van haar uiterlijk.

Archetypes

Meghan lanceerde de Spotify-podcast in augustus en kwam bij die streamingdienst gelijk wereldwijd op de nummer één-positie terecht, maar ze stopte na drie afleveringen toen koningin Elizabeth overleed. In de eerste aflevering van Archetypes sprak Meghan uitgebreid met Serena Williams over het stoppen met tennis, en in de tweede aflevering was Mariah Carey te gast om het te hebben over het label 'diva' dat ze vaak opgeplakt krijgt.

Bron: ANP | Beeld: Getty

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.