• Royals
  • Britse Royals

Meghan en Harry hebben twee oud-assistenten weer ingehuurd

Door Redactie
Meghan en Harry hebben twee oud-assistenten weer ingehuurd

Meghan en Harry hebben weer nieuwe werknemers aangenomen voor hun bedrijvigheden. Twee oud-assistenten van het Britse hof zijn opnieuw ingehuurd door het paar, melden Britse media.

De twee werknemers verloren hun baan bij de hertog van Sussex en zijn vrouw in maart, toen de twee besloten een stapje terug te doen binnen de koninklijke familie en naar Noord-Amerika te verhuizen. Een van de twee assistenten werkte al voor de Sussexen als communicatieadviseur sinds 2015. De andere begon haar werk in 2018 en was coördinator van de Royal Foundation, een liefdadigheidsorganisatie van William en Catherine.

Liefdadigheidsstichting

Het paar is druk bezig met hun liefdadigheidsstichting Archewell, dat recentelijk een samenwerking aanging met World Central Kitchen. Een organisatie die zich toelegt op maaltijden na natuurrampen.

Team

Voor deze samenwerking en andere plannen, zoals podcasts maken, hebben ze naast de twee oud-assistenten veel nieuwe mensen aangenomen. In hun team werkt nu onder meer Christine Weil, voormalig PR-chef van Pinterest. Volgens Britse media zijn deze nieuwe contracten een teken van de internationale ambitie van het paar.

Beeld: Brunopress | ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.