Meghan en Harry gaan voor Amerikaanse nanny

Door Redactie
Meghan en Harry gaan voor Amerikaanse nanny

Dat Meghan en Harry zich niet aan het Britse protocol gaan houden, werd al eerder duidelijk. Zo zullen we het kindje niet meteen te zien krijgen na de bevalling, had de hertogin een babyshower én gaat ze nu dus ook voor een andere oppas dan gebruikelijk.

Het stel wil namelijk een Amerikaanse nanny en sluiten hierbij zelfs een mannelijke manny niet. Het is gebruikelijk voor de royals om juist voor een Britse oppas te gaan, maar Meghan gaat liever voor iemand uit haar thuisland, aldus The Daily Express. Een wervingsbureau heeft al de opdracht gekregen om iemand te zoeken.

Geen uniform

Meghan en Harry zullen zelf de selectiegesprekken voeren en vinden het vooral belangrijk dat iemand zich thuis gaat voelen binnen hun gezin. Een uniform is dan ook niet noodzakelijk volgens de twee. Een bron verklaart: 'Meghan en Harry hebben duidelijke ideeën over hoe ze hun kinderen willen opvoeden. Een Amerikaanse nanny is belangrijk voor haar; ze is niet voor niks trots op haar Amerikaanse roots. Het stel overweegt bovendien een mannelijke oppas.'

Meghan en Harry gaan voor Amerikaanse nanny

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: ANP