• Royals
  • Liefde
  • Britse Royals

Meghan en Harry delen nieuwe foto van pasgeboren Archie

Door Redactie
Meghan en Harry delen nieuwe foto van pasgeboren Archie

De eerste week als kersverse ouders zit erop voor Harry en Meghan. En de hertogin pakte ook meteen haar eerste Moederdag mee. Ter ere van deze dag deelden zij een nieuwe foto van de kleine Archie.

Harry en Meghan brengen een eerbetoon aan alle moeders met een nieuwe foto van hun kleine man. Dit keer brengen ze alleen zijn voetjes in beeld. 'We betonen eer aan alle moeders vandaag - uit het verleden, het heden, zij die nog moeder moeten worden en zij die al zijn gestorven maar nooit vergeten. We eren jullie allemaal en vieren deze dag met jullie mee,' laten de Britse royals weten op hun persoonlijke Instagramaccount.

Gedicht

Voor Meghan is het haar allereerste Moederdag. Voor de gelegenheid deelt de hertogin een gedichtje van Nayyirah Waheed, een dichteres van wie zij al lange tijd fan is.

Geboorte

Harry en Meghan kregen vorige week, op 6 mei, hun eerste zoon. Twee dagen later toonden ze Archie aan de wereld en onthulden ze zijn naam. Harry reisde donderdag af naar Den Haag vanwege zijn andere kindje: de Invictus Games. Het sportevenement voor militairen en veteranen met blijvend letsel waar hij initiatiefnemer van is, vindt over precies een jaar plaats in Den Haag.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Meghan en Harry delen nieuwe foto van pasgeboren Archie

Beeld: Peter Smulders | (ANP)